Καταχώρηση

 

marriage-dating

Περιγραφή

Τα γραφεία Γνωριμιών και Γάμου MARRIAGE, έχοντας μία λαμπρή και πετυχημένη πορεία στο εξωτερικό, με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη που βρήκαν το σύντροφο που αναζητούσαν, δημιουργούν σχέσεις ζωής & εμπιστοσύνης.

Ο επαγγελματισμός, η εχεμύθειά, η κατανόηση, η διακριτικότητα και η αμεσότητα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που διακρίνουν, όλα τα συνεργαζόμενα γραφεία παγκοσμίως, κάνοντας και τον πιο δύσπιστο αλλά και πιο διστακτικό ενδιαφερόμενο να μας επισκεφτεί.
Η παρουσία των Γραφείων MARRIAGE αφού κατέκτησαν με τεράστια επιτυχία πολλές χώρες του Εξωτερικού, από το 1995 έχουν παρουσία και στην Έλλάδα. Νεαροί κύριοι Επιστήμονες, Επιχειρηματίες, Βιομήχανοι, Εφοπλιστές, Μεγιστάνες Ομογενείς, Δικαστικοί, Ιατροί, Υψηλόβαθμα στελέχη Πολυεθνικών, Δημόσιοι Λειτουργοί, Νεαρές Κυρίες πανέμορφες, Υψηλού Πνευματικού επιπέδου, γλωσσομαθείς, Αξιόλογες Κυρίες οικονομικά εύρωστες … και πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι ακόμη και της διπλανής μας πόρτας έρχονται κοντά μας, για να μας εκφράσουν τις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες ικανοποιώντας στο μέγιστο τις επιθυμίες τους!

20 total views, 1 today

  

Listing ID: 8805a17f434610cd

Report problem

Processing your request, Please wait....

Διασυνδέσεις χορηγών