Καταχώρηση

 

Γραφεία Γνωριμιών και Συνοικεσίων »ΡΩΞΑΝΗ»

Περιγραφή

Πιστεύουμε ότι η ζωή δεν είναι πλήρης χωρίς αγάπη.

Γνωρίζουμε ότι η αγάπη είναι δύσκολο να βρεθεί … επίσης γνωρίζουμε ότι ένας σοβαρός σύντροφος είναι πολλές φορές ένα άπιαστο όνειρο, ειδικά για σοβαρά και καταξιωμένα άτομα με υψηλές απαιτήσεις…

Παρά τις όποιες δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν για την σωστή επιλογή συντρόφου, πιστεύουμε ότι κάπου εκεί έξω, πραγματικά υπάρχει το άλλο μας μισό.

Στα γραφεία Ρωξάνη, γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η συντροφικότητα και πόσο συμβάλουν οι Προσωπικές Σχέσεις, για την ευτυχία και την πληρότητα, στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Για τον λόγο αυτό, οι Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Σχέσεων, δεν σταματούν ποτέ να προτείνουν, και προσπαθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να σας φέρουν κοντά με τα αντίστοιχα άτομα που ταιριάζουν στο προφίλ σας, από μία τεράστια γκάμα αξιόλογων μελών που διαθέτουμε.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, και να είστε σίγουροι ότι η γνωριμία αυτή θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας. Καλέστε μας στο 2106657532 ή στο 6909926206 για να προγραμματίσουμε την ώρα και την ημέρα που σας εξυπηρετεί.

Listing ID: 265a17f7b7de2a1

Report problem

Processing your request, Please wait....

Διασυνδέσεις χορηγών